Art & Kulturë

Shtëpia me Gjethe hap ekspozitën “Lulet e ftohta të shkurtit”

18 Shkurt, 11:00, Shtëpia me Gjethe

Muzeu Kombëtar i Përgjimeve, i njohur edhe si Shtëpia me Gjethe do të çelë nesër ekspozitën “Lulet e ftohta të shkurtit,” realizuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave.

Ekspozita përbëhet nga dokuemente që japin një pasqyrim të ngjarjeve kryesore politike dhe sociale të viteve ’90-’91 që sollën erën e ndryshimeve në Shqipëri.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).