Art & Kulturë

Berk çel ekspozitën “Të paçliruara: Gratë midis prodhimit dhe riprodhimit”

22 Shkurt, 17:00, Berk, Rr. Him Kolli

Nesër (22 shkurt 2022), në ambientet e Berk do të hapet ekspozita “Të paçliruara: Gratë midis prodhimit dhe riprodhimit.”

Nëpërmjet evidentimit të një sërë temash kyçe, kjo ekspozitë synon të theksojë mungesën e qasjes çliruese feministe ndaj gruas kundrejt retorikës zyrtare të manipulimit të emancipimit të gruas.

Eventi nis në orën 17:00

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).