Art & Kulturë

Dashuria vs Maska

Hemingway Fan Club Albania organizon:
Un Ballo in Maschera 2 – Dashuria vs Maska
10 Mars 2019
Ora 20:00
Pallati i Brigadave, Tiranë

Jemi gati!
Një natë magjike ku arti, muzika, baleti, eleganca juaj, ashtu si një vit më parë, përsëri do të ndezin shpirtin e Pallatit Mbretëror!
Për më tepër, ju presim pranë HemingwayBar
nga ora 11:00 deri në orën 21:00.
Ju falenderojmë!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).