Art & Kulturë

Hapja e festivalit të filmit “Ekrani i Artit”

Art House sjell në Shkodër në datat 7-9 korrik festivalin e filmit “Ekrani i Artit”, formatin e “Lo Schermo dell’Arte”, festival ndërkombëtar filmi që zhvillohet në qytetin e Firences që nga viti 2008.

Ju mirëpresim në hapjen e festivalit ku do të projektohen filmat “Meeting with Olafur Eliasson” i regjizorit brazilian Marco Del Fiol dhe “Damien Hirst: Thoughts, Works, Life” i regjizorit britanik Chris King. Më 7 Korrik në Knema Millenium Shkodër.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).