Art & Kulturë

“Shoqëria e lartë”, së shpejti premierë në kryeqytet

Me regji nga Julie Lopes Curval, filmi francez “Shoqëria e lartë” do të shfaqet më 10 maj në kinemanë Agimi.

Kjo është një tragjikomedi e vitit 2014, që është në gjuhën frënge, por do të shfaqet me titra në shqip.

Shfaqja e filmit realizohet nga Aleanca Franceze e Tiranës dhe Instituti Francez. Mos e humbisni këtë film më 10 maj, e enjte, ora 17:30 deri në 19:00. Bileta ka një çmim simbolik prej 200 lekësh.

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=FIECouWrCkE

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).