Art & Kulturë

Shitet shtëpia e Coco Chanel

Vendi sekret ku shpesh herë qëndronte Coco Chanel, është shitur së fundi për një çmim prej plot 3.9 milionë dollarësh.

Estate Rosehall afër Lairg, Skoci, ishte dikur koloni e fshehtë e Chanel, themelueses së dinastisë shumë-milionë dollarëshe të modës, që jetoi atje në vitet 1920 me të dashurin e saj Hugh Grosvenor, Dukën e dytë të Westminster.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).