Art & Kulturë

“Big Brother Vip Shkodra” në skenën e Teatrit Migjeni

8 Prill, 19:00, Teatri Migjeni Shkodër

Duke nisur nga data 8 prill, në skenën e Teatrit Migjeni në Shkodër do të performohet komedia “Big Brother Vip Shkodra” me libret nga Besnik Çinari & Ismet Drishti e me regji nga ky i fundit.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).