Art & Kulturë

Seminar me Volker Krüger

Foles: Volker Krüger
Tema:”Pozicionohu ne vendin e duhur”
Ka nje vend ku ne funksionojme me se miri,me potencialin tone te plote duke bere nje jete permbushese dhe me gezim. Ai vend eshte vendi i duhur qe kemi ne trupin e Krishtit,ne planin dhe thirrjen e Perendise per jeten tone.

8 Shtator ne 07:00, 9 Shtator ne 10:00

pin Show map Qendra Kristiane e Durresit – QKD

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).