Art & Kulturë

Seminar “Manaxhimi i Emocioneve“

“Nëse doni të çliroheni nga emocionet, duhet të keni
njohuri reale dhe të menjëhershme për to”. A. Desjardins

“Një emocion është një reagim fiziologjik i brendshëm, i cili shfaqet në mënyrë spontane dhe të pavetëdijshme si përgjigje ndaj një ngjarjeje të jashtme. Është psikologjik dhe fiziologjik dhe ka nevojë të çlirohet sa më shpejt të jetë e mundur.
Me qëllim që të menaxhojmë një emocion, ne duhet
ta dallojmë dhe ta pranojmë atë, të identifi kojmë se nga po
vjen, çfarë nevojë të paplotësuar zbulon, dhe së fundi ta çlirojmë në formë fjalësh, kërkesash ose veprimesh të qarta, në
përgjigje të kësaj nevoje“. (G.Kohlrieser, Hostage at the table 2004)

Ky seminar, eshte e nje mundesi fantastike, per te gjithe profesionistet, prinderit, studente dhe te rinj, per tu njohur me shume rreth menaxhimit te shendetshem te emocioneve, si edhe per ti dhene pergjigje aspekteve si me lart permendur.

Data 6 Dhjetor, ora 17:30-19:30

Albania professional agency

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).