Art & Kulturë

Seminar “Manaxhimi i Emocioneve“

“Nëse doni të çliroheni nga emocionet, duhet të keni njohuri reale dhe të menjëhershme për to”. A. Desjardins “Një emocion është një reagim fiziologjik i brendshëm, i cili shfaqet në mënyrë spontane dhe të pavetëdijshme si përgjigje ndaj një ngjarjeje të jashtme. Është psikologjik dhe fiziologjik dhe ka nevojë të çlirohet sa më shpejt të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).