Art & Kulturë

Rri gjithë ditën para kompjuterit dhe celularit? Disa ushtrime që të çlodhni sytë

Shumica prej nesh rrinë gjithë ditën para kompjuterit e celularit. Sytë lodhen dhe kjo bën që të na dhembë koka.

Por po ju tregojmë disa ushtrime për të çlodhur sytë.

Ushtrimi më i mirë për të çlodhur sytë në pak sekonda!

Bëni këtë ushtrim duke qëndruar në këmbë ose duke u ulur.
Shikoni në të majtë mos lëvizni kokën dhe përqendrohuni në një objekt që mund të shihni. Pastaj shikoni në të djathtën dhe përqendrohuni në një objekt që mund të shihni.
Lëviz sytë nga njëra anë në tjetrën 5 herë. Përsëriteni këtë 3 herë, nga 5 sekonda.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).