Art & Kulturë

Robbie Williams sjell album të ri për Krishtlindje

Këngëtari britanik Robbie Williams është duke punuar në albumin e tij më të ri. Albumi vjen si dhuratë për krishtlindje dhe publikohet me datë 22 dhjetor. Ky është albumi i tij i parë me këngë dedikuar Krishtlindjes, dimrit dhe në përgjithësi festave të fundvitit.

Në faqen e tij në Facebook, Williams publikoi fotografi ku shihet duke nënshkruar 100 kopje të albumeve, duke thënë se i kanë mbetur edhe 9.900 të tjera për t’u nënshkruar, si dhuratë speciale për adhuruesit e tij.

Titujt e këngëve të këtij albumi: DISC 1: Christmas Past 1. Winter Wonderland 2. Merry Xmas Everybody (feat. Jamie Cullum) 3. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! 4. The Christmas Song (Chestnuts roasting on an open fire) 5. Christmas Lullaby 6. Rudolph 7. Yeah! It’s Christmas 8. It’s A Wonderful Life (feat. Poppa Pete) 9. Let’s Not Go Shopping 10. Santa Baby(feat. Helene Fischer) 11. Best Christmas Ever 12. One Last Christmas 13. Coco’s Christmas Lullaby DISC 2: Christmas Future 14. Time For Change 15. Idlewild 16. Darkest Night 17. Fairytales (feat. Rod Stewart) 18. Christmas (Baby Please Come Home) (feat. Bryan Adams) 19. Bad Sharon (feat. Tyson Fury) 20. Happy Birthday Jesus Christ 21. New Year’s Day 22. Snowflakes 23. Home 24. Soul Transmission 25. I Believe in Father Christmas 26. Not Christmas 27. Merry Kissmas 28. It Takes Two (feat. Rod Stewart).

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).