Art & Kulturë

Qytetet e Europës në duart e këtij artisti

Ndonëse njerëzit shumë shpesh vendosin të bëjnë foto pranë monumenteve ikonike arkitekturore, të qyteteve të Evropës, artisti Maxwell Tilse ka ndjekur një rrugë tjetër.

23 vjeçari që jeton në Londër ka realizuar skica impresionuese të vendeve të cilat i ka vizituar duke iu dhënë atyre një pamje shumë inovative e tërheqëse, të ndikuar nga udhëtimet e tij.

Më poshtë mund të shihni disa nga projektet artistike që tashmë janë bërë të famshme në rrjetet sociale.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).