Art & Kulturë

Psikoterapia dhe trupi – Një lëvizje sa njëmijë fjalë

Shkolla verore, që do mbahet në “American Wilson School” në Tetovë, është organizuar nga shoqata e psikologëve shqiptar të Maqedonisë “Vis Mentis” në bashkëpunim me “Institutin e analizës funksionale”.

Temat që do trajtohen janë:
– Trupi dhe segmentet
– Analiza funksionale
– Karakteri
– Formimi dhe funksioni
– Teknika Points and Positions
– Autizmi dhe bodyterapia

Mundësi pjesëmarrjeje kanë: profesionistë, studentë të psikologjisë, mjekësisë, ESR dhe punonjës social.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).