Art & Kulturë

Promovohet libri ‘Iliria e Jugut dhe Epiri në Antikitet’

Vëllimi i gjashtë i librit “Iliria e Jugut dhe Epiri në Antikitet” u promovua ditën e djeshme. Studiues nga Shqipëria, Italia, Greqia dhe Franca sjellin të gjitha të rejat, nga periudha prehistorike, antike edhe ato mesjetare.

Kjo traditë e nisur, që në vitin 1984 ka bërë bashkë studiues nga Shqipëria, Franca, Italia, Greqia dhe Kosova, të cilët në 1200 faqe sjellin të gjitha të rejat, nga periudha prehistorike, antike edhe ato mesjetare.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).