Art & Kulturë

Promovohet libri: Diagnostikimi Bashkëkohor i Sëmundjeve të Brendshme

Botimet Toena dhe Fakulteti i Mjekësisë (Shërbimi Universitar i Sëmundjeve të Brendshme) organizojnë promovimin e librit me titull: “Diagnostikimi Bashkëkohor i Sëmundjeve të Brendshme”.

Promovimi do të zhvillohet të mërkurën në orën 11:00 më 24 prill në sallën “William A. Johnson”, Fakulteti i Mjekësisë, UMT.

Autorë të librit janë: Llambi Konomi & Anna-Maria Konomi.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).