Art & Kulturë

Promovohet libri “Çfarë ka qenë Tirona” nga Rezarta Delisula

12 Shkurt, 11:00, Reja, Galeria Kombëtare e Arteve

Paraditen e 12 shkurtit, në orën 11:00, Rezarta Delisula do të promovojë librin e saj “Çfarë ka qenë Tirona.” Libri përbëhet nga dokumente historike të marrë në arkimin osman të Stambollit.

Ceremonia do të zhvillohet në lulishten e Galerisë së Arteve, te “Reja”.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).