Art & Kulturë

Promovohet libri “Arbëreshët midis realiteti dhe mitit” nga Fatmir Toçi

20 Janar, 11:00, Universiteti “Aleksandër Xhuvani

Nesër, më 20 janar, në ambientet e Universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan do të promovohet libri “Arbëreshët midis realitetit dhe mitit” nga autori Fatmir Toçi.

Eventi nis në orën 11:00 dhe përbëhet nga një panel ekspertësh të cilët do të diskutojnë mbi librin.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).