Art & Kulturë

The Nightflix shfaq “Trishtimi i Zonjës Shnajder” në Destil Creative Hub

20 Janar, 19:00, Destil Creative Hub

Mbrëmjen e datës 20 janar, në Destil Creative Hub do të shfaqet filmi “Trishtimi i Zonjës Shnajder” (2008) me regji të Pirro dhe Eno Milkanit.

Në përfundim të filmit do të mbahet një seancë pyetjesh dhe përgjigjesh me regjisorët.

Hyrjë është e lirë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).