Art & Kulturë

Promovimi i librit “Melodia e valës së kaltër” nga Ermal Lala

Ditën e diel në datën 26 maj, në sallën kryesore të Teatrit të Kukullave, në qendër të Tiranës, sheshi “Skënderbej”, bëhet promovimi i librit “Melodia e valës së kaltër” nga Ermal Lala. Koha kur do të mirëpriten miqtë do të jetë nga ora 12 e 30. Hyrja është e lirë. Jeni të mirëpritur.

Për çdo informacion të mëtejshëm dhe të detajuar kontaktoni në numrin e celularit 0674884266 ose në adresën personale në Facebook të Ermal Lala.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).