Art & Kulturë

Promovimi i Librit “ARBËRESHËT, midis realitetit dhe mitit” nga Fatmir Toçi.

Botimet Toena në bashkëpunim me Universitetin Ismail Qemali, Vlorë ju fton në promovimin e librit “ARBËRESHËT, midis realitetit dhe mitit” nga autori Fatmir Toçi.

Diskutojnë për librin:
– Irena Toçi, Botuese, Toena
– Prof. Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë
– Akademik Rexhep Qosja (online)
– Albert Abazaj, Drejtor i Bibliotekës Universitare “Nermin Vlora Falaschi”, Vlorë
– Dr. Ermir Xhindi, Pedagog
– Prof. dr. Rami Memushaj, Studiues
– Akademik Pëllumb Xhufi, historian
– Fatmir Toçi, autori i librit

Të enjten, 16 Qershor
Salla “Rilindja”, Universiteti Ismail Qemali, Vlore.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).