Art & Kulturë

Premiera e Dokumentarit “Edhe Muret Kanë Veshë”

Të enjten vjen premiera e filmit dokumentar
“Edhe muret kanë veshë”, i regjisorit Ervin Kotori, që ndjek rrugëtimin e produktit artistik me të njëjtin titull, i realizuar mbi dëshmitë gojore të të mbijetuarve të krimeve të së shkuarës komuniste në Shqipëri, nga Alketa Xhafa Mripa dhe Kristale Ivezaj Rama, në kuadër të projektit “Përkujtojmë për të shëruar dhe parandaluar”, i mbështetur nga PNUD Shqipëri dhe Qeveria e Italisë.

10 tetor 2019
Ora 19.00
Kinema “Millenium”, Tiranë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).