Art & Kulturë

Portreti i Dorian Greit

Takohemi për të folur rreth 📖 Portreti i Dorian Greit më 3️⃣0️⃣ Qershor – 18:30 në ambientet e @qendradua

Të ftuar në takimin e muajit janë:
👉 @klodianbrici – Përkthyes
👉 @hysnik_ – Pedagog i letërsisë

Një pasdite mes miqsh, librave 📚 & një ☕️ të ngrohtë!
***
Me mbështetje të @edyn_albania@weareedyn@ndi_albania
#WeareEDYN
***
PS: Rezervoni vendin tuaj 👉📩

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).