Art & Kulturë

Java e kulturës turke

Shqipëria Mikpret Turqinë
Java e Kulturës Turke🇹🇷 / Nga data 29 Qershor – 7 Korrik.

Shfleto djathtas për tu njohur me programin.

__________

Albania Welcomes Turkey🇹🇷
Turkish Culture Week🇹🇷 / From 29 June to 7 July.

Swipe to the right to see the program.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).