Art & Kulturë

Muzika e re vokale

Koncert me vepra te reja per vokal dhe shoqerim instrumental.
Vepra nga Thoma Simaku, Hajg Zacharian, Endri Sina, Isak Shehu, Dorian Cene, Ajet Cekici, Enis Mullaj, Kris Sopiqoti, Arjan Brahimi, Aulon Naci, Eriona Rushiti, Klodian Qafoku, Andi Bajraktari
30 Qershor
19:30

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).