Art & Kulturë

Poezia e re në Kosovë, tek Reja

Në kuadër të Edu në Re dhe Muajit të Letërsisë, “Reja” organizon një bisedë të hapur, me temë “Poezia e re në Kosovë”, me z. Rexhep Hoti, zv. Ministër Kulture në Kosovë. Diskutimi do të drejtohet nga znj. Alda Bardhyli dhe znj. Diana Çuli.
Më 26 Tetor 2017, prej orës 19:00

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).