Art & Kulturë

Çifti i çuditshem, sot premiere në Teatrin Kombëtar

“Në një botë,ku mbijetesa jonë,është ndërtuar dhe mbahet në këmbë,falë kompromiseve, ne,s’mund të jemi të ndryshëm.Ne këta jemi , ndryshe “TI” sje njëri nga ne ……..
Teatri Kombëtar ngjit në skenë premierën, “Çifti i çuditshëm” komedi nga Neil Simon,me regji të Inis Gjoni,në datat 26,27,28,29 Tetor,ora 19:00.

Interpretimi i brilant i aktorëve Romir Zalla, Gentian Zenelaj, Mehmet Xhelili, Ervin Bejleri, Bes Bitraku, Rozana Radi, Annais Lika nën regjinë e Inis Gjoni Përkthyes Artur Lena Skenografia Stivi Rrapo & Inis Gjoni, As/regjisor Alba Shtëmbari & Elios Ibro Stiliste Julinda Arallambi Formulues muzike Ronaldo HArapi Marrëdhëniet me mediat Eraldo Rexho.

Koordinatore: Evis Pano Fofograf: Elvi Kote.
Rezervimet në nr. 042223022 orari biletarise 9:00-13:00 dhe 16:00 – 19:00.

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).