Art & Kulturë

‘Poezi për Fuqi – çdo ditë është 8 mars’

Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis me datë 5 mars organizon mbrëmjen e poezisë “Poezi për Fuqi – çdo ditë është 8 mars”, në Menza Ramiz Sadiku në Prishtinë prej orës 20:00.

Aktivist/e, artist/e e të gjithë adhurueset/it e fjalës së shkruar, ftohen për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Grave, që nën tingujt e muzikës të lexojmë dhe t’ia dedikojmë grave vargjet më të bukura fuqizuese të poeteve dhe poetëve të shquar.

Ky aktivitet implementohet nga Artpolis dhe mbështetet nga UNFPA Kosovo dhe cfd– Zvicër.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).