Art & Kulturë

Cilat vezë të zgjedhim, ato me ngjyrë të bardhë apo kafe?

Miti se vezët kafe janë më të mira, ka qenë popullore për një kohë të gjatë.

Madhësia dhe ngjyra e një veze varen nga raca e një pule ndërkohë që ngjyra e vezëve të saj flet për atë se çfarë ka ngënë për drekë.

Rregulli kryesor për zgjedhjen e vezëve duhet të jenë kushtet e ruajtjes së tyre dhe mënyrës sesi ato duken. Ngjyra nuk është domosdoshmërisht tregues i cilësisë së një veze.

Mundësia më e sigurt është vezë e pastër, pa levozhgë të krisur dhe që ruhen në frigorifer.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).