Art & Kulturë

Plazh N’ Bllok …Vetëm Ministry Of Events mund t’i bëjë këto çmenduri!!

Si, si ishte? Plazh në Bllok? Çfarë do të thotë kjo? Epo vetëm Ministry of Events mund t’i bëjë këto çmenduri vërtet. Më 8 korrik.

Me Ad Dishën, Anton, Dj Sardi, Dj Aldo. Mos mungoni me siguri do të jetë diçka e mrekullueshme.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).