Art & Kulturë

Pjesa e dytë e filmit Nëntëqinda fillon nga…

Pjesa e dytë e filmit Nëntëqinda fillon nga vitet 1930. Rrugët e Olmo-s dhe Alfredo -s, dy protagonistëve, janë të ndara. I pari, i ve, vazhdon luftën, duke marrë pjesë në mbledhjet e para të partisë; i dyti mbyllet në privatësinë e tij, i painteresuar ndaj ndryshimeve shoqërore që e rrethojnë. Më 25 prill 1945, padronët proçedohen dhe dy protagonistët ribashkohen në kujtim të miqësisë së tyre edhe pse vijnë nga klasa të ndryshme shoqërore.

Pjesa e dytë do të shfaqet të enjten më datë 21 Shkurt tek Pallati i Kulturës në orën 18:30.

Filmi “Nëntëqinda Akti i I-rë” nga Bernardo Bertolucci, më 20 shkurt ora 18:30

 

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).