Art & Kulturë

Pianodrom 2017, Edicioni i 5-të

Në edicionin e tij të pestë Festivali “PIANODROM” ka në qëndër të tij dy ide të rëndësishme:

Ekspozimin në skenën e Pianodrom, mes tingujve klasikë e bashkëkohorë, të pianistëve të rinj të talentuar dhe Promovimin e muzikës së shekullit të 21-të, duke ruajtur profilin e Pianodrom si Festival promotor i muzikës bashkëkohore,

Koncertet e Pianodrom 2017 janë cdo të  hënë, në sallën e madhe të Universitetit të Arteve (Sheshi Nënë Tereza, Tiranë)

30 Tetor- Kuartet Harqesh i Universitetit Te Arteve dhe Herta Cane (Piano)

6 Nëntor- Suada Haka / Recital

13 Nëntor- Igli Rapaj / Recital

20 Nëntor- Laura Lila dhe Paola Budani / Duo Piano

27 Nëntor- Elvis Peçi / Remodelage

7 Dhjetor- Kristi Hifzi / Recital

Bordi Organizativ:

President: Prof. Aleksandër Peçi (Mjeshtër i Madh),

Drejtor Artistik: Etrita Ibrahimi,

 

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).