Art & Kulturë

PIANO TRIO sot në Tetovë

Koncert me:

Lida Aliu-Violinë

Enis Alji-Violonçel

Shkëlzen Baftiari-Piano

Programi:

S. Rachmaninoff – Trio Elegiaque no. 2

F. Lumani – Folk Sonatina

Koncerti do të zhvillohet tek Qendra për Kulturë-Tetovë sot më 11 prill 2019 në orën 19:30.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).