Art & Kulturë

Koncert me Tre Tenorët. Ja kur

Në kuadër të edicionit të shtatë të festivalit SKENA E MUZIKËS SERIOZE SHQIPTARE, i organizuar nga shoqata Alegretto u ftojme qe te ndiqni koncertin Gala TRE TENORET, ku do të performojë një ndër emrat më prestigjioz botëror: Tenori Josif Gjipali bashkë me Mjeshtrin e Madh tenorin Kastriot Tusha të shoqëruar nga Enea Cerashi dhe violinisti i mirënjohur Zeqir Sulkuqi.

Orkestra do të drejtohet nga dirigjenti Italian Leonardo Kuadrini. Koncerti Gala do të organizohet në Operën e Maqedonisë në Shkup, në 15 prill, ne orën 19:30,
Biletat e koncertit do të mund ti gjeni në mktickets.mk nga data 10 prill.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).