Art & Kulturë

Piano Recital Jozef Menga

Piano Recitali Jozef Menga do të mbahet në Akademinë e Shkencave, me programin si vijon:

J. S. Bach – Prelude and Fugue no. 12, WCT II

L. Von Beethoven – Sonata 11, Op. 22

F. Chopin – Etude no. 12, Op 10

F. Listz – Hungarian Rhapsody no 11

T. Harapi – Romance

Recitali zhvillohet ditën e enjte, data 5 shtator 2019, ora 19:00.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).