Art & Kulturë

Gala te Amfiteatri i Liqenit

Mbrëmje kushtuar baletit drejtuar nga koreografët me karrierë ndërkombëtare Tomorr Kokona, Ilir Shaqiri dhe Blerina Arbana, Julian Bulku. Hyrja e lirë!

Me pjesëmarrjen e balerinëve italianë dhe shqiptarë.

Tomorr Kokona është drejtor i përgjithshëm, Ilir Shaqiri drejtor Artistik, Bela Blerina Arbana dhe Julian Bulku.

Mos e humbisni, të shtunën më 7 shtator në orën 20:00 te Amfiteatri.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).