Art & Kulturë

Peter Pan Quartet performon në Destil Creative Hub

15 janar 2022, 20:00, Destil Creative Hub

Këtë të shtunë, më datë 15 janar, Peter Pan Quartet do të performojë në Destil Creative Hub. Eventi nis në orën 20:00 dhe hyrja është e lirë.

Peter Pan Quartet ëshët një grup punk-folk themeluar në vitin 2012. Ata kanë publikuar dy albume dhe po punojnë për të tretin.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).