Art & Kulturë

Përse? nga Naim Frashëri

Pse s’vjen,,odit’e mirë
Pse vallë nuk vjen ?
Gjer kur ne errësirë?
Mos Zoti te pëlqen?

As hidhe gardhë,
Dhe shpejto pakë
O dit’e bardhë,
Dhe jakë,jakë

Se te pres,
Nuk vdes

Jak’o dit’e uruar
Që lind nga perendon ,
At’an e ke ndrituar
E ne pse na harron

Dritëz’e jetës
Edhe e motit
Dhe se vertetës,
Dhe gaz i zotit,

Ndritna
E zjgohna

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).