Art & Kulturë

Festa e Biçikletave

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në bashkëpunim me shoqatën ODA, shoqatën Penta dhe Publicita.shpk ju fton ne festën e Biçikletave.

Nese ke nje biçiklete dhe ti eja shetisim se bashku ne daten 19 – 20 Shtator ne bulevardin e Shkodres…… nen tingujt e muzikes dhe argetime te tjera enkas per ju.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).