Art & Kulturë

Për herë të parë në Kosovë, një festival i muzikes Country

Ranch Fest për herë të parë në Kosovë. Një festival i muzikes Country. Këngëtar dhe bende të njohura do të performojnë në lartësinë mbitetare 800 metra nën qiellin e hapur me pamje të bukur të qytetit të Pejës. Bashk me biletën 5 euro ju do të keni mundësinë të testoni edhe adrenalinen dhe ndjenjen e pa harruar duke provuar Big Swing. Mundësinë për ta shfrytëzuar bileten për Big Swing do ta keni edhe dy ditë pas festivalit. Performime, Jam Session, Zjarr, Birra, Grill, Ambient i ngrohtë, Lojra, dhe shumë surpriza të tjera në Ranch Fest. Një natë përrallore ju pret.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).