Art & Kulturë

Pazari i ri në formatin “Open Cinema” me filmat e fundit të kinemasë shqiptare dhe asaj Botërore

Nën tingujt e një DJ me muzikë verore dhe me një
ekran të madh 40 m2, do të përcillen në dy muaj, projeksionet e filmave me te ndjekur Shqiptar dhe te tuaj, të përzgjedhur për këtë event kinematografik.

Bëhuni pjesë e kinemasë verore në pazar!!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).