Art & Kulturë

Panair i librit të ri dhe të përdorur të enjten te…

Të enjten dhe të premten më datë 18 – 19 korrik me orën: 09.00 – 13.00 dhe 18.00 – 22.00, Pika pa sipërfaqe organizon panairin veror të librave të rinj dhe të përdorur te Logu i Shkëndijës.

Do të ketë libra të rinj me ulje dhe libra të përdorur në shqip dhe gjuhë të tjera me çmime shumë të lira.

Për të gjithë ju që jeni të apasionuar pas leximit mos e humbisni këtë mundësi.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).