Art & Kulturë

Mbyllet sezoni artistik. “Opera në Park” në Sheshin Skënderbej

TKOB do të fillojë sezonin e 2020 në çatinë e re. Pas më shumë se dy vjet e gjysmë në rikonstruksion godina e re pritet të jetë gati në janar.

Këto shfaqe në park, vijnë si një rikthim e operas në Tiranës, përgjatë muajve të verës, në ndryshim nga vjet, ku shfaqet janë vënë nëpër qytete të tjera të Shqipërisë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).