Art & Kulturë

Ora e Tokës, të gjithë bashkë më 24 mars

Bashkohu me #EarthHour të shtunën, 24 mars, ora 20:30 dhe bëhuni pjesë e lëvizjes më të madhe mjedisore në botë.

WWF e filloi Orën e Tokës në vitin 2007 dhe qëllimi ishte për të bashkuar botën dhe të mbahej një qëndrim kundër ndryshimeve klimatike. Sot, Ora e Tokës është lëvizja më e madhe mjedisore në botë që përfshin më shumë se 182 vende dhe territore .
Nga pyjet tona në oqeanet tona, ne kemi arritur shumë gjëra të mahnitshme për klimën dhe biodiversitetin j – duke treguar se së bashku, çdo gjë është e mundur 🙂

Bashkohuni me ne për Orën e Tokës 2018 më 24 mars 20:30 dhe së bashku le të shkëlqejmë një dritë në veprim e klimës! https://www.earthhour.org/climateaction

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).