Art & Kulturë

Ora Bioplogjike në Zoo Park. Ja kur

APR – Bashkia Tiranë organizon aktivitete të shumta, gjithnjë e më të shpeshta për edukimin, ndërgjegjësimin e frymëzimin tek brezi i ri mbi bimësinë, mbjelljet e reja të pemëve, njohjen e mbrojtjen e natyrës, jetesën aktive e të gjelbër, aktivitete sportive e rekreative në natyrë, programe speciale e gjithëpërfshirëse.

Këtë të mërkurë orën biologjike do ta zhvillojmë pranë Kopshtit Botanik në bashkëpunim me nxënësit e shkollave 9-Vjeçare. Një ditë mësimi ndryshe e mbushur me ndarje njohurish dhe kontakt nga afër me bimët.
Ora Bioplogjike në Zoo Park – 19 Shkurt, ora 11:00!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).