Art & Kulturë

OPERA SOUL/ Cikël koncertesh Recitale – Solistike

Sot – ora 19:00
Në sallën “Unesco” në Muzeun Historik Kombëtar.

Solistët Sonila BaboçiSimona Karafili dhe Denis Skura sëbashku me koncertmaester Lindita Kotorri Alcanii dhe ansambli i harqeve i TKOB ju mirëpresin sot në orën 19:00 në Muzeun Historik Kombëtar.

Cikli i koncerteve “Opera Soul” është kthyer tashmë në një ndër eventet më të rëndësishme për qytetarët e Tiranës.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).