Art & Kulturë

Më në fund, një shfaqje teatrale në shqip do luhet në Vjenë

Më në fund, SHFAQJE TEATRALE NË GJUHËN SHQIPE. Që për herë të parë do luhet në vendin e kulturës, qytetin e Vjenës. Në një nga teatrot më prestigjoze, aktualisht, RABENHOF THEATER. Ejani të gjithë ju që e doni artin dhe të ç‘malleni duke dëgjuar gjuhën e bukur, shqipe që do flitet mbi skenën vjeneze. Me aktoret e Teatrit Kombëtar Eksperimental ‘Kujtim Spahivogli”, Tiranë
Ermira Gjata, Eni Jani dhe Adriana Tolka

Ku?!
Rabenhof Theater
Adresa: Rabengasse 3,
1030 ëien

Kur?!
15 qershor, ora 20:00
16 qershor, ora 15:00

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).