Art & Kulturë

Opera “LA BOHEME” në Pallatin e Kongreseve premierë më…

“ La Boheme” një koncept regjisorial, i cili i adaptohet historisë. Ky produksion i ri do të jetë si një rrëfimi kinematografik, ku ngjarjet do të jenë të zhytura në jetën e artistëve impresionistë, në një përzierje të mrekullueshme dashurie dhe dëshpërimi, reale dhe ideale. Mos e humbisni këtë super produksion krejtësisht të ri me nje kast shqiptar dhe nderkombetar!

“La Boheme” 16, 17, 18 dhe 19 Mars ora 19:00 tek Pallati i Kongreseve.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).