Art & Kulturë

Cikli i koncerteve Recitale-Solstike rivjen me premierën e parë më 28 shkurt

Cikli i koncerteve Recitale – Solisike rivjen në këtë sezon artistik me premierën e parë në datën 28 shkurt – ora 19:00 në Muzeun Historik Kombëtar. Me pjesët më përfaqësuese dhe ariet më të bukura nga kryeveprat e Puccini-t, bëhen bashkë solistët, kuarteti i harqeve të orkestrës së TKOB, solistët e rinj.

Hyrja në koncert është falas.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).