Art & Kulturë

Olen Çesari rikthehet në Shqipëri për një super-koncert

Kthehet në Shqipëri Olen Çezari, me grupin e tij “International Clandestine Orchestra” me qëllim që të përsërit suksesin e kaluar dhe ta tejkaloj, duke rivënë në skenë një tjetër event të paharrueshëm.

Të ftuar special: Alessandro Mannarino, Guo Gan, Eden, Pepe Sanchez, Lavinia Mancusi edhe Bes Kallaku.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).